Algemene Voorwaarden voor badkamerspecialist.nl B.V.

Laatst bijgewerkt: 09 september 2023

1. Inleiding

1.1. Welkom bij badkamerspecialist.nl B.V. Deze Algemene Voorwaarden regelen uw gebruik van onze website en diensten. Door gebruik te maken van onze website en diensten, gaat u akkoord met deze voorwaarden.

2. Gebruiksvoorwaarden

2.1. U mag onze website en diensten alleen gebruiken als u akkoord gaat met deze Algemene Voorwaarden en alle toepasselijke wetten en regelgeving.

2.2. U mag onze website en diensten niet gebruiken voor illegale of ongeoorloofde doeleinden.

3. Intellectuele Eigendom

3.1. Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot onze website en diensten, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo’s, handelsmerken en software, zijn eigendom van badkamerspecialist.nl B.V. of onze licentiegevers.

3.2. U mag geen enkel deel van onze website of diensten kopiëren, reproduceren, wijzigen, distribueren, publiceren, verzenden, verkopen, in sublicentie geven of afgeleide werken maken zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming.

4. Privacy

4.1. Ons privacybeleid beschrijft hoe we persoonlijke gegevens verzamelen, gebruiken en beschermen. Door gebruik te maken van onze website en diensten, stemt u in met ons privacybeleid.

5. Beperkingen van Aansprakelijkheid

5.1. Wij bieden geen garanties of verklaringen met betrekking tot de nauwkeurigheid, volledigheid of betrouwbaarheid van de informatie op onze website.

5.2. Wij zijn niet aansprakelijk voor directe, indirecte, incidentele, speciale of gevolgschade die voortvloeit uit uw gebruik van onze website of diensten.

6. Wijzigingen aan de Diensten of Voorwaarden

6.1. Wij behouden ons het recht voor om onze website, diensten, en deze Algemene Voorwaarden op elk moment te wijzigen, aan te passen of bij te werken zonder voorafgaande kennisgeving.

7. Toepasselijk Recht en Geschillenbeslechting

7.1. Deze Algemene Voorwaarden zijn onderworpen aan de wetten van [Uw land of rechtsgebied]. Alle geschillen die voortvloeien uit of verband houden met deze voorwaarden zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbanken in [Uw plaats van vestiging].

8. Contactgegevens

8.1. Als u vragen, opmerkingen of verzoeken heeft met betrekking tot deze Algemene Voorwaarden, neem dan contact met ons op via:

Pieter Calandweg 9A,

6827 BJ Arnhem

E-mail: info@badkamerspecialist.nl

De garantievoorwaarden voor sanitair leveren en badkamer verbouwen bij badkamerspecialist.nl zijn als volgt:

  • Sanitair leveren: Badkamerspecialist.nl biedt een garantie van 2 jaar op alle sanitaire producten die worden geleverd. Deze garantie dekt materiaal- en fabricagefouten die zich binnen de garantieperiode voordoen. Als er defecten optreden als gevolg van fabricagefouten, zal badkamerspecialist.nl het defecte sanitair repareren of vervangen zonder extra kosten voor de klant.
  • Badkamer verbouwing: Voor badkamer verbouwingen biedt badkamerspecialist.nl een garantie van 5 jaar. Deze garantie dekt de arbeid en de materialen die worden gebruikt tijdens de verbouwing. Gedurende deze periode zal badkamerspecialist.nl eventuele defecten als gevolg van ondeugdelijke installatie of materiaalfouten herstellen of vervangen zonder extra kosten voor de klant.
  • Uitsluitingen: Normale slijtage, schade veroorzaakt door verkeerd gebruik of nalatigheid van de eigenaar, of schade veroorzaakt door externe factoren zoals natuurrampen vallen niet onder de garantie.
  • Procedures voor het indienen van claims: Klanten moeten eventuele problemen zo snel mogelijk melden aan badkamerspecialist.nl en een schriftelijke klacht indienen. Badkamerspecialist.nl zal het probleem onderzoeken en passende actie ondernemen om het op te lossen.
  • Overdraagbaarheid: De garantie kan overdraagbaar zijn binnen de garantieperiode, wat betekent dat deze geldig blijft zelfs als de woning van eigenaar wisselt.
  • Voorwaarden voor geldigheid: Om aanspraak te maken op garantiedekking, moeten klanten mogelijk voldoen aan bepaalde voorwaarden, zoals het regelmatig onderhouden van het sanitair en de gerenoveerde badkamer.
  • Aansprakelijkheidslimieten: Badkamerspecialist.nl kan limieten stellen aan hun aansprakelijkheid, zoals het maximale bedrag dat wordt vergoed voor reparaties of vervangingen.

Klanten wordt geadviseerd om de garantievoorwaarden zorgvuldig door te lezen voordat ze akkoord gaan met de aankoop van sanitair of de verbouwing van hun badkamer. Bij vragen of problemen kunnen ze altijd contact opnemen met badkamerspecialist.nl voor verduidelijking en ondersteuning.

Downloaden hier:

 

Algemene Voorwaarden voor Aanneming van werk 2013 (AVA 2013

Plan een afspraak in onze Showroom!

Wil je jouw badkamerdromen tot leven zien komen? Boek nu een afspraak in onze showroom en ontdek de mogelijkheden!


Maak vandaag nog een afspraak en laat ons je helpen bij het realiseren van jouw droombadkamer!