Disclaimer voor badkamerspecialist.nl B.V.

1. Algemeen

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. We streven ernaar om de informatie actueel en accuraat te houden, maar we garanderen niet de volledigheid, juistheid, betrouwbaarheid of geschiktheid van de informatie op deze website voor welk doel dan ook. Het gebruik van de informatie op deze website is op eigen risico.

2. Geen garanties

We bieden geen garanties, expliciet of impliciet, met betrekking tot de beschikbaarheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid of geschiktheid van de informatie op deze website. We behouden ons het recht voor om de inhoud van de website op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.

3. Aansprakelijkheid

Wij zijn niet aansprakelijk voor directe, indirecte, incidentele, gevolg-, speciale of strafrechtelijke schade of verlies die voortvloeit uit uw toegang tot, gebruik van, of vertrouwen op de informatie op deze website, zelfs als we op de hoogte zijn gesteld van de mogelijkheid van dergelijke schade.

4. Externe links

Deze website kan links bevatten naar externe websites die niet onder onze controle vallen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze externe websites of voor eventuele schade of verlies als gevolg van uw gebruik van deze websites.

5. Intellectuele eigendom

Tenzij anders vermeld, zijn alle auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten op de inhoud en materialen op deze website eigendom van badkamerspecialist.nl B.V. U mag de inhoud van deze website niet gebruiken, kopiëren, verspreiden, of aanpassen zonder onze schriftelijke toestemming.

6. Toepasselijk recht

Deze disclaimer is onderhevig aan de wetten van Nederland. Geschillen die voortvloeien uit of verband houden met het gebruik van deze website zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbanken van Nederland.

7. Contact

Als u vragen of opmerkingen heeft over deze disclaimer, neem dan contact met ons op via de onderstaande contactgegevens.

Als u vragen, opmerkingen of zorgen heeft over onze privacypraktijken of deze Privacyverklaring, kunt u contact met ons opnemen via:

KVK-nummer: 88307719

Besloten Vennootschap

Hoofdvestiging: Pieter Calandweg 9A, 6827 BJ Arnhem

E-mail: info@badkamerspecialist.nl