3D-ontwerpen

3D Badkamer ontwerpen

Zo ontwerp je je eigen badkamer: 

Kies het type badkamer dat je wilt ontwerpen. Sleep de belangrijkste elementen zoals de wastafel, toilet, douche en/of bad naar de gewenste positie. Pas indien nodig de afmetingen aan. Kies materialen en kleuren voor vloer, muren en andere oppervlakken.

Met een online 3D-ontwerptool kun je vooraf je nieuwe badkamer visualiseren en diverse indelingen, materialen en kleuren uitproberen, wat ervoor zorgt dat het eindresultaat aan je verwachtingen voldoet.

Ontdek jouw droombadkamer in 3D!

Bestaande situatie

3D ontwerp

Nieuwe situatie

Onze ontwerper maakt een prachtig 3D-ontwerp van jouw badkamer op basis van de foto's die je via onze website verstrekt. Je hoeft alleen maar onze showroom te bezoeken. Met moderne technologieën en jouw specifieke voorkeuren zorgen we ervoor dat het ontwerp precies past bij jouw stijl en behoeften. Kom langs in onze showroom en laat ons je badkamerdromen werkelijkheid maken!

Laat je badkamer tot leven komen met onze professionele 3D-ontwerper!

Bestaande Situatie

3D ontwerp

Stap binnen in onze showroom en laat ons jouw badkamerdromen werkelijkheid maken! Onze ontwerper staat klaar om geavanceerde technologieën te gebruiken en een verbluffend 3D-ontwerp te creëren, helemaal op maat gemaakt voor jou. Met jouw specifieke voorkeuren en de foto's die je hebt verstrekt, zorgen we ervoor dat het ontwerp perfect past bij jouw stijl en behoeften. Aarzel niet langer en ontdek alle mogelijkheden die wij te bieden hebben voor jouw badkamer!

Ontdek onze uitgebreide collectie aan stijlvolle badkamerontwerpen en laat je inspireren door de nieuwste trends.

Badkamer visualisatie in 3DE MAX

Plan een afspraak in onze Showroom!

Wil je jouw badkamerdromen tot leven zien komen? Boek nu een afspraak in onze showroom en ontdek de mogelijkheden!

Maak vandaag nog een afspraak en laat ons je helpen bij het realiseren van jouw droombadkamer!